04-12-2017 FinanciŽle puinhoop na vertrek G. Hermsen bij CityTijger

AMERSFOORT - Na een spoor van vernieling is voormalig algemeen directeur van CityTijger Travel, Gerard Hermsen, gedwongen vertrokken bij het snelgroeiende reisbedrijf.

De jonge ondernemer Mark Leeuwesteijn, oprichter van CityTijger Travel, heeft Hermsen begin November 2016 aangetrokken om zo verdere groei binnen de reissector te kunnen realiseren. Na achterstallige administratie, onjuiste beloftes en onrechtmatige uitgaven is het bedrijf menig maal negatief in de publiciteit terecht gekomen waarna de voormalig directeur de benen heeft genomen en alle financiŽle administratie heeft vernietigd.

Het is niet de eerste keer dat Hermsen een bedrijf in financiŽle wanhoop achterlaat. Op het internet zijn tal van bedrijven te vinden die een soortgelijke situatie hebben meegemaakt. Zo blijkt dat er al eerder een bouwmarkt failliet is gegaan door valse beloftes en ongecontroleerd financieel handelen.

Na afronding van het interne onderzoek zal de directie van CityTijger beoordelen of zij aangifte zal doen tegen de oud directeur Hermsen. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheid om de gedupeerde reizigers alsnog hun volledige reissom te retourneren. Naast verschillende dossiers bij politie en justitie is ook AVROTROS Radar en AVROTROS Opgelicht?! bezig met de zaak omtrent Hermsen.

De gedupeerden zullen zoveel mogelijk van de zaak op de hoogte worden gehouden per e-mail. Uiteraard betreuren wij deze situatie ten zeerste en zullen wij er alles om doen om de ĎTijgerí zijn goede naam terug te bezorgen en voor een ieder weer kwalitatieve stedentrips te kunnen aanbieden. Houdt onze website in de gaten voor meer nieuws.