Laagste prijsgarantie Onafhankelijke klantbeoordelingen Snelle klantenservice

Citytrips

Heerlijk een dagje of een weekendje weg uit de Nederlandse drukte

Romantisch, of gewoon omdat het kan


Niets is lekkerder dan even ontsnappen uit de sleur van het dagelijkse leven. Bij CityTijger kan dat gemakkelijk, in klein weekendje weg naar bijvoorbeeld Londen of Parijs.

Parijs, de stad van de liefde

De hoofdstad van Frankrijk is vooral bekend door de prachtige gebouwen, interessante musea en fantastische shop-mogelijkheden. Ook op culinair gebied heeft Parijs veel te bieden. Bij de cafés aan de Seine en elders in de stad kun je altijd terecht voor een lekkere crème brûlée, een pain au chocolat, een vers belegde baguette of natuurlijk een plat du fromage. In het gezellige Montmartre kunt u heerlijk rondslenteren en deze mooie herinnering laten vastleggen op een tekening, karikatuur of een echt schilderij. Ga je liever voor een mooi uitzicht? Beklim dan eens de Eiffeltoren. Kortom, in Parijs is genoeg te doen om een dag mee te vullen!

Londen, shoppen of genieten

De vele parken die de stad rijk is zorgen er daarnaast voor dat er ook genoeg groen te vinden is in deze metropool. In Londen zijn de standaard attracties zoals het Buckingham Palace, House of Parliament, de St. Pauls Kathedraal en de winkelstraten Oxford street en Bondstreet plekken waar u zeker geweest moet zijn tijdens deze dagtocht Londen. Maar ook de vele musea die de stad rijk is zijn het bezoeken waard. Zoals het V&A, Tate Modern en British Museum. Fijn om te weten is dat al musea gratis zijn, enkel voor speciale tentoonstellingen worden entreekosten gerekend.

Nieuwsbrief

Mis nooit de beste deals!

Daarom boekt u bij CityTijger

Klanten geven ons een:

Voordelen CityTijger

  • Laagste prijsgarantie
  • Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Snelle klantenservice